2013.10.27.
12:14

Írta: horvtorszg

A bevezető megjegyzés Horvátország

Horvátország önkormányzat demokratikus parlamentáris köztársaság . Ez lakik találkozásánál Közép-Európa , Dél-Európában és a Földközi-tengeren. A főváros ezt a gyönyörű ország Zágrábban. Elsősorban meghosszabbodik mediterrán éghajlaton. Meg fog lepődni, annak tudatában, hogy Horvátország adriai tengerpart mentén veszi körül több mint ezer sziget . Itt főleg horvátok élnek , és ők tartoznak a katolikus hitre. Azt nevezte Horvátországot a latin szó, Horvátország és Dux szó Croatorum . Itt elsősorban ember él a római katolikus , mert rómaiak uralkodtak itt egy nagyon hosszú idő. Ez az ország egy ideális hely, hogy szabadság és indítsa el az élet . Az árak elég kevesebb itt, és akkor könnyen tölteni az életed Horvátországban.

Horvátország-3.jpg


Ez az ország borított számos szomszédos országban, mint az Északkelet-Magyarországon , a keleti oldalon , Szerbia, Bosznia-Hercegovina és Montenegró délkeleti oldalán a délkeleti oldalon. Az Adriai-tenger tartozik délnyugati oldalon . Az éghajlati kilátás nagyon bájos. Ez az ország meglehetősen meleg és csapadékos . Kapsz rá minimum körüli hőmérséklet 3 ° C télen és a maximális hőmérséklet mintegy 18 ° C júliusban. Élvezni a havas erdőben , hogy az egyik legjobb ország a világon .


Horvátország az egyik kedvenc helyem a világon, hogy a nyaralás. Ez az ország keres -ig 20%- GDP turizmusban. A tőke fontos idegenforgalmi hely , és minden évben több ezer ember érkezik ide költeni vakáció . Ez egy nagyon jó tengerparti város , és teljes mértékben fedezte a természet szépségét . Sok lakatlan tengerparton területek utánozni , bár az igazi szépség kínál akár 116 strandok élvezni a nyaralást. Horvát ünnepek tökéletes kombinációja a modern élet a természet igazi szépségét. Az egzotikus kilátás nyílik a tengerre és a hó az erdők lehetővé élvezi kalandos nyaralást a családjával .

 Horvátország-2.jpg


Elsősorban az emberek itt használják a horvát nyelvet. A szakirodalom aránya Horvátország körülbelül 99 % . Ön lesz a minőségi oktatás különböző egyetemeken Horvátország . A fő egyetem Zágrábi Egyetem . A horvát oktatási rangsorban a 22. a világon . Az emberek érkeznek ide , hogy a teljes tanulmány. Az egészségügyben view horvátok elfogadták teljesen modern módja annak, hogy fitt és egészséges . Rengeteg olyan kórházak minden városban Horvátország . Emberek vagyunk tisztában, és művelt , és vegyen részt a társadalmi és kulturális rendezvények preciously .

Horvat Horvátország.jpg
Mint már említettük , hogy Horvátország körül számos ország, így látni fogja a vegyes kultúra itt . Főként ez a kultúra keveréke négy különböző területeken. Kapsz itt nyugati kultúra keveredik a keleti kultúra . Mivel a római uralkodtak itt egy nagyon hosszú ideig , hogy az emberek elsősorban a római katolikus vallás követik . Élvezni horvát ételeket , amit megtehetsz , kilátással korlátozások és szállodák. A konyha változások egyik régióból a másikba . Kapsz néhány kis olasz ételeket horvát ételeket. Az emberek itt elsősorban inkább, hogy hús-, hal -és főzelékek . Ez az ország valóban félelmetes helyen tölteni életet, mert a nyugodt viselkedése az emberek és ízletes ételek .

Visit this site for more

http://www.horvatorszagielszallasolas.hu/horvatorszag.php

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://horvtorsz.blog.hu/api/trackback/id/tr465601360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása